FRANSFÖRLÄNGNING

När du kommer på en fransförlängning/påfyllning ser jag gärna att du är osminkad runt ögonen. Limmet härdar i 24 timmar efter behandlingen och under den tiden bör du undvika att duscha, träna, basta eller annat som riskerar att göra dina ögon fuktiga.

Jag använder mig av singelfransar, d.v.s fransarna limmas en och en på dina egna fransar. Fransarna är av syntet och finns i olika längder och tjocklekar. Vi diskuterar tillsammans hur slutresultatet ska se ut.

Fransförlängning nysättning, helt set 1345:-

Ca 2,5 timmar. Vi går igenom vad det innebär att ha fransar samt hur du sköter om dem. Du får förlängning på alla fransar som är möjliga att utföra förlängning på, normalt 70-110 fransar per öga.

Liten påfyllning 1 tim 15 min 630:-

För dig som gjorde fransar för max 3 veckor sedan.
Påfyllnad så att du har ett fullt set igen.

Stor påfyllning 1 t 45 min 800:-

När mer än tre veckor har gått finns det många nya fransar att sätta förlängning på. Här får du en påfyllnad så att du har ett fullt set igen. OBS! Om många veckor har gått sedan senaste förlängning och bara fåtal fransar finns kvar, sätter jag så många fransar som hinns med på bokad tid.

Minipåfyllning 30 min 370:-

För dig som fyllde på för max 10 dagar sedan, men exempelvis ska på fest och har tappat mer än väntat.

Borttagning av fransförlängning  250:-

 

Spray Tan Helkropp 30 min 390 kr

Brun-utan-solbehandling. Innan besöket, peela kroppen med oljefri skrubb (gärna skrubbhandskar), använd inte lotion eller deodorant. Efter behandling ska du inte duscha, träna eller annat som gör huden fuktig på ca 6 timmar efter behandlingen. Det är lämpligt att ha mörka, löst sittande kläder vid besöket.